Bij Garage de Purmer zorgt een team van ervaren en vakkundige monteurs ervoor dat uw auto zo snel en veilig mogelijk weer de weg op kan. Zo beschikt Garage de Purmer over een met de modernste Bosch testapparatuur ingerichte werkplaats. Als BOVAG-gecertificeerd bedrijf volgen onze monteurs continu cursussen en trainingen om up to date te blijven, daardoor heeft Garage de Purmer ondermeer alle kennis in huis over de nieuwste snufjes op het gebied van auto-elektronica. Bij Garage de Purmer kunt u dus met elk probleem terecht.

 

Bent u op zoek naar een garagebedrijf waar u niet als een nummer behandeld wordt maar waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat dan bent u bij Garage de Purmer aan het juiste adres. Een goed, maar bovenal eerlijk advies, dat is waar we grote waarde aan hechten. Door de omvang van het bedrijf is het voor de medewerkers mogelijk om persoonlijk bij de klant betrokken te zijn en te blijven.

 

    

 Garage de Purmer werkplaats    Garage de Purmer werkplaats    Garage de Purmer werkplaats    Garage de Purmer werkplaats